"WIJ MAKEN VEEL KAPOT, MAAR HET IS EEN BEGIN VAN IETS NIEUWS"

Offerte aanvragen voor sloop/asbest werkzaamheden?Neem contact op

NIEUW ADRES:

LET OP !!! 

 

vanaf 22 december 2017 is Andre Winkel Sloopwerken BV te vinden op een nieuwe locatie:

 

NIJVERHEIDSWEG 9 T-U

3433 NP NIEUWEGEIN

Overname André Winkel Sloopwerken B.V.

Geachte relatie,

Richting het einde van 2016 sluiten wij een bewogen jaar af in de geschiedenis van André Winkel Sloopwerken B.V. 

We komen langzaam uit de crisis in Nederland. Ook wij ervaren de positieve trend. Ondanks het feit dat we als familiebedrijf altijd sterk gericht zijn geweest op het gezond houden van ons bedrijf, is het een aantal van onze opdrachtgevers niet gelukt de crisis te overleven. We zijn hierdoor helaas behoorlijk getroffen. We prijzen ons heel gelukkig met het feit dat onze vaste opdrachtgevers en leveranciers blijvend vertrouwen in ons team heeft gehad.  

Met deze bewogen en leerzame periode achter ons is het tijd om weer volop vooruit te kijken. We zijn er trots op dat we ons gehele team van specialisten hebben kunnen behouden. Dat maakt dat we uitkijken naar het realiseren van een nieuwe reeks van uitdagende projecten. 

Om een betrouwbare partner te blijven voor onze opdrachtgevers hebben we besloten dat het noodzakelijk is om tot schaalvergroting te komen. In dat licht vinden wij het fantastisch om te kunnen melden dat André Winkel Sloopwerken B.V. per 1 januari 2017 wordt overgenomen en onderdeel zal worden van Oudt Zwanenburg Sloopwerken B.V.

De bedrijven werkten in de voorbije jaren al veelvuldig samen, omdat de specialismen elkaar versterken. Met het samengaan van de ondernemingen zal de slagkracht alleen maar groter worden en ontstaat een nieuw middelgroot sloopbedrijf met unieke karakteristieken.  

Voorlopig zullen beide bedrijven vanuit de vertrouwde omgeving hun opdrachtgevers blijven bedienen. Andre Winkel Sloopwerken BV blijft dus gevestigd in Houten. Ook in de teamsamenstelling zal niet veel veranderen. 

André Winkel zal de komende jaren nog actief betrokken zijn bij André Winkel Sloopwerken BV. Als bedrijfsadviseur en commercieel liaison zal André de dagelijkse leiding voorlopig op zich nemen.

René Oudt zal als directeur / groot aandeelhouder verantwoordelijk zijn voor beide ondernemingen.

Zowel René van Mourik (Asbest)  als Wilbert Toonen (sloop) blijven uw aanspreek punt voor al uw (werk-gerelateerde) vragen. Beide heren kunt u bereiken via ons algemene nummer  030-6346677.

Alex Verkuijlen zal de organisatie verlaten. Hij heeft in de voorbije jaren een aantal specialistische kwaliteiten aan Andre Winkel Sloopwerken BV toegevoegd. Deze introductie is succesvol geweest. Deze specialistische disciplines, waaronder asbestsanering, zijn inmiddels volledig verankerd in de onderneming. Alex kiest er op dit ‘natuurlijk moment’ voor zijn carrière buiten de organisatie te vervolgen met het in de markt zetten van een nieuwe ontwikkeling.

Wij hopen u op korte termijn persoonlijk te spreken om daar waar nodig deze stap nog verder toe te lichten. Mocht u eerder behoefte hebben aan contact dan kunt u contact opnemen met André Winkel of René Oudt via ons algemene nummer  030-6346677. 

Wij wensen u een succesvol 2017 toe.

Met vriendelijke groet,

 

André Winkel Sloopwerken BV          

André Winkel

Bedrijfsadviseur

 

Oudt Zwanenburg Sloopwerken BV   

René Oudt          

DGA

Kom ik in aanmerking voor Subsidieregeling verwijderen asbestdaken?

Kom ik in aanmerking voor Subsidieregeling verwijderen asbestdaken?

Subsidie voor het verwijderen van asbestdaken kunt u alleen aanvragen wanneer u ook degene bent die de rekening betaalt voor het verwijderen van het asbestdak. Particulieren, (agrarische) ondernemingen, non-profit organisaties en overheden, komen in aanmerking voor deze subsidieregeling.

U kunt de subsidie alleen achteraf aanvragen, dus pas na de verwijdering van het asbestdak. Het is niet toegestaan asbest te verwijderen zonder dat er een inventarisatie is uitgevoerd. Zowel de inventarisatie als de daadwerkelijke verwijdering van het asbestdak moeten worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Lees meer

Wij stappen over op LED

 

Nieuwe led verlichting

Onze gehele vestiging is overgestapt op LED verlichting.

LED is energiezuinig en gaat lang mee!
Deze overstap past volledig in ons Milieu- en Duurzaamheidsbeleid want we besparen daarmee ruim 66% aan energie en onderhoudskosten t.o.v. onze huidige verlichting. Deze ruime energiebesparing zal leiden tot een CO2-reductie van ruim 8000 Kg per jaar.
De nieuwe LED verlichting is geleverd en geïnstalleerd door LEDgix B.V. uit Houten.

www.ledgix.nl